Compania noastra este alcatuita dintr-un colectiv de tineri profesionisti, oameni talentati, cu o respectabila experienta in domeniul utilajelor si echipamentelor pentru aplicatii de cariere de piatra, balastiere, constructii civile si industriale si cu o viziune de dezvoltare foarte bine conturata.


UTILROM este dealer exclusiv in Romania pentru urmatoarele branduri internationale:

  • ROCKSTER ( Austria ): Producator de statii mobile de concasare si sortare
  • MAXIMUS ( Irlanda Nord ): Producator de statii mobile de sortare si concasare
  • MS ( Franta ) : Unul din cei mai mari producatori de hidrocicloane din lume
  • HAJEK ( Austria ): Producator concasoare pentru nisip
  • XCMG EUROPA ( Polonia ): Producator de utilaje terasiere
  • REDRHINO (  Anglia ): Producator miniconcasoare mobile
  • TRASERSCREEN ( Slovacia ): Producator ciururi transportabile

Nivelul de dezvoltare al companiei noastre se datoreaza imbinarii cu succes a managementului performant, spiritului optimist si inovator ce caracterizeaza intreaga echipa, cadrului profesional de derulare al parteneriatelor si in special orientarii pe relatii pe termen lung de tip „win-win”.

MISIUNEA COMPANIEI:

Sa furnizeze cu profesionalism servicii de consultanta si utilaje de inalta calitate specifice in aplicatii de constructii, extractie si procesare de agregate minerale (in special in balastiere si cariere de piatra).

VALORILE NOASTRE:

Noi credem ca valorile puternice reprezinta factorul principal a unei afaceri de succes. Valorile companiei reprezinta valorile fiecarui membru al echipei noastre:

  • Pasiune. Suntem pasionati de munca noastra.
  • Integritate. La baza afacerii noastre stau principiile etice.
  • Prosperitate comuna. Suntem adeptii relatiilor pe termen lung de tip castig-castig.

Profesionisti, inovativi si dedicati, cu experienta de peste 10 ani in domeniul utilajelor si echipamentelor pentru aplicatii de cariere de piatra, balastiere, constructii civile si industriale, suntem pregatiti sa raspundem celor mai inalte standarde de exigenta.

Ne-am castigat clientii prin seriozitate si competenta, prin dinamism si promptitudine, prin calitatea echipamentelor si tehnologii de ultima generatie, prin flexibilitatea de a crea cele mai bune solutii, adaptate fiecarei activitati, menite sa fluidizeze procesele operationale, sa reduca eforturile si costurile.

Am facut un obiectiv din a dezvolta o colaborare de lunga durata cu fiecare partener, bazata pe profesionalism si respect, si ne propunem prin toate actiunile noastre sa fim cei mai buni pentru cei care ne-au acordat incredere.

Sustinem dezvoltarea valorii in domeniile din care facem parte, cu responsabilitate si onestitate, ne adaptam in permantenta strategia de afaceri la nevoile clientilor, ne respectam promisiunile si incercam intotdeauna sa oferim mai mult decat promitem.

Va multumim ca vizitati website-ul nostru si va asiguram totodata de intregul nostru sprijin!


Cu deosebita consideratie,

Echipa UTILROM


„Sa începem sa lucram împreuna reprezinta un început
Sa continuam împreuna reprezinta un progres
Sa lucram împreuna constituie un succes”Henry Ford
Utilrom.ro