Hajek HRS 920
Descriere

Cere Oferta

Contacteaza-ne prin una din metodele de mai jos pentru detalii.

Tel 1. (+40) 0745-466-129

Tel 2. (+40) 0742-358-077

Fax. (+40) 0331-818-818

Sau foloseste formularul de contact

Completarea câmpurile marcate cu (*) este necesară.

Numele (*)

Companie (*)

Adresa de email (*)

Numar de telefon

Subiectul

Mesaj (*)

Share

Descarca Brosura

Compania HAJEK Aufbereitungstechnik GmbH & Co KG, cu sediul in Austria, este un producator cu o experienta de peste 30 de ani in producerea de concasoare cu impact cu ax vertical VSI fixe, mobile si semimobile folosite in aplicatii de balastiere si cariere de piatra.

Concasoarele HAJEK sunt folosite in special pentru producerea nisipului fiind foarte rentabile datorita costului si uzurii reduse a consumabilelor chiar si in aplicatii unde abrazivitatea este foarte crescuta ( exemplu: agregare de balastiera avand in compozitie siliciu de peste 90% ).

Principiul simplu de functionarea “piatra pe piatra” al acestor concasoare cu impact cu ax vertical, il face ideal pentru aplicatii unde se doreste o forma cubica perfecta a agregatelor si un procent ridicat de concasare din materiale cu dimensiunea de maxima 40mm.

Ciurul robust cu 3 nivele cu amplitudine de 8mm HAJEK S1300/3 , cu o productivitate reala de 150 tone / ora, este special conceput pentru a sorta in timp util nisipul, iar sortul +4 mm fiind recirculat in concasor. In functie de aplicatie, se poate obtine si doua sorturi: 0-4mm si 4-8mm, in acest caz sortul +8mm fiind recirculat inapoi in concasor.

O caracteristica deosebita al acestei statii Hajek il constituie sistemul de incalzire al ciurului pe ultima sita. In mod normal, orice ciur uscat din lume nu poate sorta nisipul pe timp ploios deoarece ochiurile ultimei site vor fi infundate. Gratie acestei tehnologii, sistemul de incalzire Hajek face posibila functionarea si sortarea chiar si pe timp ploios ( depinde de gradul de umiditate al materialului ).

Statiile atat fixe cat si mobile HAJEK sunt foarte apreciate in toata Europa in aplicatii de balastiera si cariera datorita formei cubice perfecte folosita in special pentru producerea de mixturi asfaltice si betoane.

Aplicatii : balastiera, cariera si reciclare sticlă.


  • Greutate operationala : 7,8 Tone
  • Diametru rotor : 820 mm
  • Motor electric : 90 KW, 380V
  • Capacitate de alimentare : 90 Tone/h
  • Productivitate nisip (0-4mm) : 20 – 30 Tone/h
  • Dimensiunea maxima de alimentare: 30mm x 40mm x 45mm
  • Structura metalica de sustinere a concasorului
  • Scara de acces si pasarela de vizitare
  • Ciur cu 3 nivele HAJEK Type 1300/3 ( motor 2 x 1,7 kW, 380 V, amplitudine 8mm )
  • Ciurul are inclus sistem de incalzire a ultimei site pentru material umed ( 8 KVA )

( Fabricat in Austria )


OPTIONAL:

1. Structura metalica impreuna cu benzile de transportare fabricate in Romania

Utilrom.ro