HIDROCICLON MS 800X250 SR
Descriere

Cere Oferta

Contacteaza-ne prin una din metodele de mai jos pentru detalii.

Tel 1. (+40) 0745-466-129

Tel 2. (+40) 0742-358-077

Fax. (+40) 0331-818-818

Sau foloseste formularul de contact

Completarea câmpurile marcate cu (*) este necesară.

Numele (*)

Companie (*)

Adresa de email (*)

Numar de telefon

Subiectul

Mesaj (*)

Share

Descarca Brosura

In anul 1976 Jean-Paul Guillaume infiinteaza in Franta compania „Materiel de Sabličre Sarl”, ce s-ar traduce in limba romana ca fiind “Echipamente pentru cariere de nisip”, iar in anul 1992 isi schimbe denumirea in MS SA.
prezentare-img

Cu peste 80 de angajati, MS este o companie de familie, care si-a castigat reputatia, prin cei peste 40 de ani de experienta, ca fiind una din cele mai mari companii pe plan mondial in aceasta industrie cu o cifra de afacere de peste 25 de milioane de euro/an.

Referinte MS in lume: Heidelberg, Holcim, Lafarge, Metso, Sandvik, Tarmac, Vinci, etc.

 

INDUSTRIA AGREGATELOR MINERALE

Recuperarea nisipurilor prin hidrocicloane speciale si tratarea apelor industrial uzate [ nisip, ceramica, sticla, mine … ]

LUCRARI SUBTERNAE

Lider mondial în domeniul instalațiilor de tratare a nămolului [slam de dejectii, noroi de foraj, tratarea bentonitei ]

PROTECTIA MEDIULUI INCONJURATOR

Solutii ce permit controlul apei si al efluentilor industriali (ind. siderurgica, constructii, alimentara.

 

Referinte MS in lume:

 • Capacitate maxima nisip ( 0-4 ): 250 to / ora
 • Capacitate maxima apa: 650 m3 / ora
 • Producator pompa apa: Warman WGR 200
 • Diametru hidrociclon: 2 x 650+ mm
 • Ciur desecator: ES 18 x 33 6P

Levigabilul continand apa rezultata in urma spalarii si nisipul este alimentat direct din ciururi in ansamblul format din hidrociclon si ciur desecator:

ms-france-spec

DESCRIEREA SCHITEI DE FUNCTIONARE:

ms-france-spec1 ms-france-spec2 ms-france-spec3  

ms-france-spec6 ms-france-spec7 ms-france-spec8

ms-france-spec9 ms-france-spec10 

 • Alimentarea in bazinul colector.

  Amestecul de apa si nisip provenit din cuvele colectoare ale ciururilor este transferat direct in bazinul colector.

  Bazinul colector este echipat cu doua flanse de alimentare (stanga/dreapta) pentru a fi conectat cat mai usor in functie de pozitia actuala a statiei de sortare.

  Pompa de apa este montata pe cadrul principal al hidrociclonului. Pompa este racordata la un sistem de preaplin compus din conducte si valve care permite functionarea optima a hidrociclonului si alimentarea constanta.

 • Alimentarea ciclonului.

  Apa si nisipul sunt pompate din bazinul colector de catre pompa centrifugala (2) si sunt alimentate in cantitate constanta in hidrociclon (3). Datorita fortei centrifuge, in hidrociclon se produce separarea componentelor levigabilului, respectiv apa, mal si nisip.

  Pentru a oferi produse de o calitate la cele mai inalte standard, toate hidrocicloanele MS au componente premium. Pompa folosita pe acest hidrociclon este Warman / Metso, angrenarea acesteia fiind realizata de un motor electric si un sistem de transmisie prin curele.

  Ciclonul este captusit cu un cauciuc special rezistent la abraziune. Toate conductele sunt protejate cu un cauciuc special (grosime 5 mm) pentru protective impotriva abraziunii.Deasemenea cuva colectoare este protejata cu un cauciuc special.

  ms-france-spec4ms-france-spec5

 • Desecarea

  Ciurul desecator produs de catre MS este echipat cu suspensie pneumatica ceea ce ofera o mai buna reducere a vribratiilor si evita aparitia efectului de rezonanta comparativ cu ciururile desecatoare echipate cu sistemul clasic compus din arcuri.

  Datorita celor doua motovibratoare cu 6 poli ( Friedrich / Italvibras ) montate pe ciurul desecator, MS garanteaza o productivitate constanta si un nisip cu o calitate superioara.

  MS este primul producator care a montat pe un ciur desecator site din poliuretan. Sistemul de site este modular, permitand schimbarea acestora foarte usor si in acelasi timp schimbarea doar a modulului uzat nu a intregii site.

  Nisipul curat si desecat este descarcat intr-o cuva colectoare si de aici mai departe urmeaza a fi preluat de catre o banda colectoare.

  Umiditatea nisipului este intre 12-15 % si variaza in functie de granulometria acestuia (umiditate mai mare pentru un nisip mai fin)

 • Transferul levigabilului

  Pentru a asigura o alimentare constanta, excesul de apa si mal din ciclon este alimentat intai intr-o cutie stabilizatoare (4) care mentine un nivel constant in cuva de alimentare nivelul fiind controlat de catre o valva care inchide sau deschide circuitul. Datorita acestui sistem nu se permite stricarea pompei si a ciclonului in situatia unei opriri accidentale a alimentarii cu apa. In cazul unei opriri aciidentale, circuitul se inchide si apa este recirculata continuu pana la realimentarea sistemului cu apa din statia de sortare.Excesul de apa si mal (6) este evacuat.

 • Design modular

  In urma celor peste 35 ani de experienta, MS a perfectionat si imbunatatit continuu produsele sale, rezultand astfel produse ergonomice, fiabile si modulare. Astfel, hidrocicloanele MS permit montarea intr-un flux de productie deja conceput permitand flexibilitate si usurinta in amplasare.

  — Accesul la diferitele component se face usor prin intermediul pasarelelor sau a usilor de vizitare.

  — Alimentarea este posibila pe ambele parti.


Utilrom.ro