Utilrom Construct este unicul importator in Romania pentru atasamentele PTH.

ProfiTeam Holzer este o companie austriaca, o afacere de familie, ce pune la dispozitie cunostinte de specialitate bazate pe mai mult de 20 de ani de experienta in domeniul constructiilor de masini si drumuri.
Atasamentele se pot aplica tractoarelor, încarcatoarelor frontale sau excavatoarelor.

Concasoarele mobile PTH se pot monta pe orice tip de cap tractor care dezvolta o putere de minim 120 CP. Diferenta dintre utilajele PTH si altele existente pe piata o reprezinta tipul de otel folosit, un otel dintr-un aliaj special, in lume existand numai trei cuptoare unde se poate produce acest material extrem de rezistent. Scarificatorul PTH are rol de accesoriu atasat tractoarelor pentru spargerea suprafetei drumurilor în vederea degajarii materialului disponibil pentru constructia de drumuri de la o adâncime de pâna la 35 cm spre suprafata. Fragmentele de piatra de dimensiune mare sunt practic smulse din pamânt prin cinematica speciala a dintilor utilajului.
Autogrederul flexibil PTH, modern, poate fi montat pe cele mai diverse vehicule portante. Pentru grederul dvs. folosiþi vehiculul portant care este liber! (tractoare, încarcatoare pe pneuri, Unimog, camioane, excavatoare…). Montajul este realizat simplu si rapid printr-un sistem de cuplare rapida. Soferii dvs. nu mai au nevoie de o experienta îndelungata. Cu PTH Speed Grader G2 chiar si soferii neexperimentati se obisnuiesc foarte rapid. Compactorul PTH este un utilaj de compactare care se preteaza exigentelor ridicate pentru functionarea în conditii extrem de grele. Acolo unde alte compactoare se blocheaza si trebuie oprite, compactorul PTH continua cu usurinta. Atasamentul se poate aplica: tractoarelor Unimog, încarcatoarelor frontale, excavatoarelor.
Utilrom.ro